Inaria spegelskjutdörrar och garderobsinredning

Förvaring med spegelskjutdörrar och garderobsinredning från Inaria. 

Ditt hem byggdes inte för garderobernas skull. Därför tillverkas alltid Inarias skjutdörrsgarderober på beställning och måttanpassade till ditt hem. I vårt breda sortiment hittar du lämplig förvaring för såväl hall som vardagsrum och sovrum. Detaljerna utformas utifrån dina mått och önskemål.

Inarias förvaringslösningar med skjutdörrar sparar plats och ger dig en mängd möjligheter att inreda ditt hem efter eget tycke och smak. Dessutom ser måttbeställd inredning bra ut och passar i det utrymme som den är tänkt för. Se våra alternativ och inredningsidéer i vår butiksutställning eller på Inarias hemsida HÄR och få en kostnadsfri offert – med eller utan montering. Hitta dina drömmars garderob idag!

Vägg- och takpaneler från Smartpanel

Ett fantastiskt sortiment från Nordens ledande paneltillverkare

Vårt nyaste tillskott i butiken är en utställning från Skandinaviens största panelproducent. Här hittar du många sorters profiler och färger på din nya panel och allt är lika enkelt att montera. På deras hemsida kan du också använda PANELVÄLJAREN, ett verktyg som underlättar ditt panelval. Klicka på bilden för att komma till Smartpanels hemsida.