Boka din läggning av textilmatta av oss före 30/4 och få 15% rabatt på mattan*!

15% rabatt på våra lagervaror (textilgolv) under Mars-April när du bokar läggningen samtidigt. Gäller vid köp av minst 10 kvm.

Ta med dina mått till butiken eller maila oss en skiss tillsammans med ditt val av matta så räknar vi fram ditt totalpris.

*Gäller lagervaror

Ska du renovera badrummet eller lägga nya golv? Vi har egna montörer som kan hjälpa dig med arbetet!

När du har har valt någon produkt i butiken så behöver du kanske få hjälp med montering?

Vi har egna hantverkare som utför olika typer av golvläggningar och mindre ombyggnadsarbeten, allt ifrån ett helt nytt badrum till en heltäckningsmatta i sovrummet. Vi utför de flesta arbeten till fasta priser eller till kostnadsförslag med löpande debitering eller timtid.

 

Våra golvläggare och plattsättare är anslutna till GVK och vi samarbetar endast med behörig personal inom VVS och El.

 Säker badrumsrenovering enligt golvbranschens GVK-standard

 

Med golvbranschens unika metod kan du vara helt säker på att badrummet inte får några onödiga läckage. Vårt tätskikt provtrycks efter montering oavsett om du ska ha kakel och klinkers eller plastmatta som slutresultat.

Hur gör jag när jag vill boka en golvläggning?

Det lättaste sättet att få en uppfattning om kostnaden för det arbete du vill ha utfört är att prata med någon av våra säljare i butiken eftersom vi då räknar med det material du vill ha inlagt eller monterat. Gör gärna en skiss med mått inför besöket i butiken så får du i regel svar på dina golvläggningsfrågor direkt.

Vill du ha hjälp med ett nytt badrum så bokar vi alltid ett kostnadsfritt hembesök där vår arbetsledare tittar på alla detaljer och de specifika önskemål du har.